€1.00 = TRY | $1.00 = TRY

NL  DE  TU  EN  | Local time: 09:59 |  

Free Wifi

Beste Prijs

Boek met je partner een appartement in Istanbul

Wie denkt dat alleen Parijs de stad der liefde is, heeft het mis. Ook Istanbul is een bijzondere en romantische stad. Met ontelbare romantische plekken langs de Bosporus of bijvoorbeeld de Maagden- en Prinseneilanden waar auto's niet toegestaan zijn en je je alleen kunt verplaatsen per koets. Istanbul en romantiek gaan hand in hand en de stad van ‘duizend en een nacht’ biedt talloze mogelijkheden voor een een prachtig weekend met je geliefde. Wij hebben twee tips:

Tip 1: Boek een fijn appartement
Hoewel je waarschijnlijk veel tijd in de stad zelf zal doorbrengen en niet zoveel in je appartement, is het toch wel fijn om een goed appartement te boeken als je een citytrip naar deze stad maakt. Wil je er een romantisch weekendje van maken, dan is het fijn om een smaakvol, intiem appartement te hebben, een rustige omgeving en personeel die alles voor je regelt om jou en je geliefden een onvergetelijke tijd te geven.

Tip 2: laat je de meest romantische plekken adviseren
Maar waar liggen al die romantische plekken in deze miljoenenstad? En hoe zet je een programma in elkaar? Natuurlijk zijn er vele ‘top tiens’ op het internet met schattige cafeetjes, romatische ‘roof top restaurants’  met uitzicht op de Bosporus….Maar ons lijkt het juist leuk  om je ‘op maat’  te  adviseren over  een weekend voor twee in romantisch Istanbul.Want alleen door plekken te adviseren die in smaak vallen van jullie twee, vind je de meest onvergetelijke momenten

 

Openingsactie

- Net geopend
- Geldig in april en mei
- Boek snel, vol = vol
Lees meer


Centrale ligging

Bekijk hier onze centrale ligging, nabij het bruisende centrum van Istanbul.Lees meer