€1.00 = TRY | $1.00 = TRY

NL  DE  TU  EN  | Local time: 01:29 |  

Free Wifi

Beste Prijs

Uiteten of uitgaan

Istanbul is een metropool met 17 miljoen inwoners. Een stad waar Europa en Azië elkaar ontmoeten. Een stad die maar liefst 10.000 restaurants telt. Een stad met een rijke eetcultuur, uitgesproken smaken, zoete geuren en felle kleuren. Daarom is Istanbul de culinaire hotspot van dit moment.

De beste restaurants van Istanbul? Wij adviseren u graag
Of u gaat voor concepten met authentiek Turkse gerechten of kiest voor een hippe westerse concept. Of u wilt dineren in een luxe ‘rooftop-restaurant’  met uitzicht op de Bosphorus, of een snel, hip en goedkoop fast casual consept restaurant zoekt? TownHouse Istanbul geeft je de beste tips en adviezen. Niet alleen omdat smaken verschillen, we willen onze gasten ook qua eten de beste kant van Istanbul laten zien. Het zou in onze ogen zonde zijn als u alleen de restaurants bezoekt die doorgaans  toeristen ontvangen terwijl u zo veel mogelijkheden heeft om veel beter en goedkoper te eten.

Istanbul leeft, overdag maar zeker ook 's avonds en 's nachts
Uitgaan is fantastisch en divers in Istanbul. Of u zin heeft in een trendy club, een hippe discotheek met plaats voor wel 2.500 mensen of kiest voor een bar met bepaalde muziek….TownHouse Istanbul geeft je informatie over de mooiste lokaties, de mooiste interieurs en de beste (live) muziek! Of je houd van Turkse avonden met authentieke muziek en dans of gewoon een leuk barretje wilt bezoeken waar bepaalde mensen komen waarmee je graag in contact wilt komen. Wij geven u de beste tips.

Goed uit eten of uitgaan? TownHouse heeft de perfecte ligging
Het merendeel van de toeristen verblijft in Sultanahmet en omgeving. Een wijk in het oude stadsdeel. Toch liggen de meeste uitgaansgelegenheden aan de overkant van de Gouden Hoorn, langs de oevers van de Bosporus en in de Europese wijk waar TownHouse Istanbul zich ook bevind.  

De beste baklava krijgt u van ons
Typisch Turks is de mierzoete baklava. Tijdens uw verblijf krijgt u de lekkerste baklava van Istanbul aangeboden door TownHouse Istanbul.

Wilt u tijdens uw trip naar Istanbul ook culinair het beste uit uw reis halen? Of lekker uitgaan zoals u dat wilt? Boek dan nu bij TownHouse Istanbul. 

 

 

Openingsactie

- Net geopend
- Geldig in april en mei
- Boek snel, vol = vol
Lees meer


Centrale ligging

Bekijk hier onze centrale ligging, nabij het bruisende centrum van Istanbul.Lees meer