€1.00 = TRY | $1.00 = TRY

NL  DE  TU  EN  | Local time: 13:43 |  

Free Wifi

Beste Prijs

Waarom TownHouse

1. Wij hebben de voordelen van een hotelkamer en een appartement gecombineerd. Je bent een reiziger, zakenman/vrouw, consultant, artiest, leraar, onderzoeker, shopper, ontdekker….en je wil een tijdje in Istanbul verblijven. Maar niet in een gestandaardiseerde hotel waar alles is ingericht op een korte verblijfsduur. Aan de andere kant is een appartement niet de makkelijkste en beste oplossing. Kom daarom naar TownHouse Istanbul.

2. Je ziet de stad niet alleen, maar je proeft en ruikt de stad. Je bent niet de ‘standaard toerist’ die alleen interesse heeft in de toeristische bezienswaardigheden maar ook echt iets van de stad en het lokale wil proeven. Je maakt gebruik van het openbaar vervoer, je eet in de beste restaurants waar locals komen. Geadviseerd door TownHouse Istanbul.

3. Je betaalt per nacht, per appartement. Je bezoekt Istanbul met familie en vrienden en je wilt samen tijd doorbrengen. Niet alleen omdat het te duur is om verschillende hotelkamers te boeken, maar vooral ook omdat het gezellig is. In TownHouse Istanbul kun je appartementen boeken met 3 slaapkamers (maximaal 6 personen, ook als je de slaapbank meetelt) die je per nacht betaalt.

4. Bij TownHouse Istanbul zijn veel diensten gratis. En voor alle andere diensten betaal je niet wat toeristen betalen, maar wat locals betalen bij de supermarkt om de hoek. Je hebt genoeg van hotels. Alles kost extra. Voor een blikje kola uit de ‘minibar’ betaal je € 2,50 en een flesje water € 1,50 terwijl die in de supermarkt om de hoek € 0,30 kost. Je betaalt zelfs - in sommige gevallen – voor de WI-FI!  Wij van TownHouse Istanbul vinden dat niet passen in deze tijd.

5. Je wilt het gemak van je huis/appartement en toch ‘bediend’ en ‘verwend’ worden.

Wil je ook het comfort en het gemak van een appartement en de services en faciliteiten van een hotel? Boek dan nu bij TownHouse Istanbul

 

 

Openingsactie

- Net geopend
- Geldig in april en mei
- Boek snel, vol = vol
Lees meer


Centrale ligging

Bekijk hier onze centrale ligging, nabij het bruisende centrum van Istanbul.Lees meer