€1.00 = TRY | $1.00 = TRY

NL  DE  TU  EN  | Local time: 01:38 |  

Free Wifi

Beste Prijs

 

Winkelen

Istanbul is een van de beste winkelsteden ter wereld. Het is niet voor niets al meer dan 1500 jaar een topbestemming voor shoppers. De historische gedeelte van de stad nodigt uit tot eindeloos slenteren en shoppen in de kleine smalle straatjes van de bazaars. Maar Istanbul lokt ook uit met een keur aan exclusieve winkels op het gebied van kunst, antiek, mode, design en delicatessen.
 
TownHouse Istanbul: je persoonlijke gids in de winkelmetropool 
Istanbul heeft circa 150 winkelcentra met ontelbare shoppingstreets en shoppen in Istanbul kan op alle mogelijke manieren. Of je koopjes wilt scoren op de bazaar, dure merken wilt winkelen of op zoek bent naar leuke boetiekjes….Afhankelijk van je wensen en behoeften geven we je graag tips en adviezen op maat. Zo vind je dagelijks de leukste winkels, shops en shoproutes afhankelijk van wat jouw wensen zijn op dat moment. 
 
Openingstijden winkels Istanbul:
De winkels in Istanbul zijn in de regel zeven dagen per week geopend. Van ’s ochtends 10.00 uur tot ‘s avonds 22.00 uur. 
 
Dicht bij de beste winkelcentra
De wijk van TownHouse Istanbul ligt in de trendy deel van de stad met de meest luxe shoppingmalls en trendy winkelcentra in een straal van 5 km. Wil je ook de ultieme shopervaring beleven in Istanbul? Boek dan nu bij TownHouse Istanbul.
 
 
 

Openingsactie

- Net geopend
- Geldig in april en mei
- Boek snel, vol = vol
Lees meer


Centrale ligging

Bekijk hier onze centrale ligging, nabij het bruisende centrum van Istanbul.Lees meer